Woningontruiming koopwoning Bel: 088 8040 333

geheel woning leegruimen en schoon opleveren

Bij het verkoopklaar maken van een woning komt veel kijken. U kunt met een gerust hart het traject aan ons overlaten. Zo is het mogelijk dat wij in overleg met de makelaar de woning deels ontruimen, stylen en verkoopklaar achterlaten en de woning na de verkoop geheel ontruimen, conform de overeenkomst met de kopers.

Soms is het verkooptechnisch het beste om eerst alle persoonlijke spullen en overbodige meubels en inboedelgoederen uit de woning te halen. Een opgeruimde woning oogt groter en van een nette, neutrale woning kunnen mooie foto’s gemaakt worden voor in de verkoopbrochure. Wij kunnen uw woning deels ontruimen en stylen voor de verkoop. Ook kunnen wij een leeg huis inrichten voor verkoop of verhuur.

    Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen, neem gerust contact met ons op: 088 8040 333

    U kunt ook een email sturen naar info@woningontruimingnaoverlijden.nl

    Wij doen woningontruiming hoe het hoort de woning wordt leeggeruimd op een discrete en respectvolle wijze uitgevoerd.

Spoedontruiming · Seniorenverhuizing · Woningontruiming · Ontruimen na overlijden · Boedelruiming en herstelwerk · Opruimen en ontruimen

Bij iedere opdracht bekijken wij hoe wij voor u zo voordelig mogelijk kunnen ontruimen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van vakkundig materiaal en professionele medewerkers. Zo zijn wij in het bezit van onze eigen verhuislift. De lift kan ingezet worden om de werkzaamheden snel en praktisch te laten verlopen. Op deze manier wordt ook eventuele overlast voor omwonenden beperkt. Wij ontruimen altijd discreet en proberen ervoor te zorgen dat buren geen overlast ondervinden van de ontruiming.

Voor een indicatie van de kosten voor uw woningontruiming, kunt u een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Vraag uw offerte aan via de link of neem contact met ons op via het telefoonnummer 088 8040 333. U kunt ook een e-mail sturen naar info@woningontruimingnaoverlijden.nl.

Wij doen woningontruiming hoe het hoort de woning wordt leeggeruimd op een discrete en respectvolle wijze uitgevoerd.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

Spacer