Ontruimen kamer verzorgingstehuis na overlijden Bel: 088 8040 333

 kamer in verzorgingstehuis na overlijden leegruimenmet spoed

Bent u verantwoordelijk voor het ontruimen van een kamer in een verzorgings of verpleeghuis?

Informeer altijd eerst bij het verzorgingstehuis wanneer de kamer leeg moet zijn. Vaak moet de kamer al binnen een aantal dagen leeg zijn. Wij maken altijd tijd voor een spoedontruiming. Meestal kunnen wij ervoor zorgen dat de kamer in een paar uur ontruimd is.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Voor spoedgevallen kunt u dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. Spoed? Bel dan: 06-43057872. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en afspraken op korte termijn in te plannen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Een zorg minder.

Bij iedere opdracht bekijken wij hoe wij voor u zo voordelig mogelijk kunnen ontruimen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van vakkundig materiaal en professionele medewerkers. Zo zijn wij in het bezit van onze eigen verhuislift.. De lift kan ingezet worden om de werkzaamheden snel en praktisch te laten verlopen. Op deze manier wordt ook eventuele overlast voor omwonenden beperkt. Wij ontruimen altijd discreet en proberen ervoor te zorgen dat buren geen overlast ondervinden van de ontruiming.

oningontruiming na overlijden. Hoe werk het bij ons?

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van woningontruiming. Zo kunnen wij het ontruimen en opslaan van de inboedel verzorgen. Soms is het wenselijk de inboedel voor korte termijn op te slaan na het ontruimen van een kamer in een zorgcentrum of verpleeghuis. Wij bieden u de mogelijkheid om binnen de door de instantie gestelde termijn de kamer of woning te ontruimen. U kunt dan later op een voor u gepast moment langskomen op onze locatie en daar op uw gemak de inboedel uitzoeken en scheiden. Inboedelgoederen waar u afstand van wil doen kunnen wij verder voor u verwerken. Denk hierbij aan kleding waar u geen interesse in heeft, maar die wel een tweede leven verdienen.

Wij doneren regelmatig kleding aan het Leger des Heils. Meubels brengen wij naar verschillende kringloopwinkels. Zijn er spullen van waarde, dan kunnen wij die voor u naar een veilinghuis brengen of in sommige gevallen overnemen tegen een vergoeding. Persoonlijke zaken, zoals documenten en foto’s kunnen wij voor u desgewenst vernietigen in onze DATA ZEKER container.

Voor verdere informatie of een afspraak verzoeken wij u contact met ons op te nemen wij zijn altijd telefonisch bereikbaar ook kunt u een email sturen met uw vragen of wensen naar : info@woningontruimingnaoverlijden.nl

Wij ontruimen uw woning zoals het hoort: op discrete wijze, met zorg en respect.

Spoedontruiming · Seniorenverhuizing · Woningontruiming · Ontruimen na overlijden · Boedelruiming en herstelwerk · Opruimen en ontruimen

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen, neem gerust contact met ons op:088 8040 333 U kunt ook een email sturen naar info@woningontruimingnaoverlijden.nl

Met onze jarenlange ervaring en klantgerichte dienstverlening proberen wij u te ontlasten in een periode waarin veel op u afkomt.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

Spacer