Huurwoning ontruimen na overlijden Bel: 088 8040 333

woningontruiming na overlijden Huurwoning na overlijden leegruimen klaar voor opleveren

Bent u verantwoordelijk voor het opleveren van de huurwoning aan de woningbouw? Doorgaans geldt dat de woning in de ‘’oorspronkelijke staat’’ moet worden opgeleverd.

Als de huurder overlijdt moet de woning opgeleverd worden overeenkomstig de regels van de verhuurder of de woningbouw. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen en zijn bekend met de regels. Wij helpen u graag verder om het huis volledig leeg te ruimen of de inboedel te verhuizen.

Een woning opleveren betekent niet alleen de woning leeghalen, maar vaak moet ook de vloerbedekking of het laminaat verwijderd worden (inclusief lijmresten), de gordijnen en rails moeten worden verwijderd, lampen moeten weg en de woning moet worden schoongemaakt. In korte tijd moet veel geregeld worden en komt er veel op u af. Nabestaanden willen zich meestal kunnen richten op verwerken van het verlies, het afscheid nemen van de overledene en het regelen van de uitvaart.

Kortom na het overlijden van een dierbare heeft u al genoeg aan uw hoofd en is het niet wenselijk om bezig te zijn met opruimen, ontruimen en verhuizen. Als het gaat om het geheel of gedeeltelijk ontruimen van een woning, of het nu een huur of koopwoning betreft, een kamer in een zorgcentrum, oudereninstelling, verpleeghuis, verpleeginstelling of woongroep voor gehandicapten, wij zijn er voor u!

Woningontruiming na overlijden. Hoe werk het bij ons?

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van woningontruiming. Zo kunnen wij het ontruimen en opslaan van de inboedel verzorgen. Soms is het wenselijk de inboedel voor korte termijn op te slaan na het ontruimen van een kamer in een zorgcentrum of verpleeghuis. Wij bieden u de mogelijkheid om binnen de door de instantie gestelde termijn de kamer of woning te ontruimen. U kunt dan later op een voor u gepast moment langskomen op onze locatie en daar op uw gemak de inboedel uitzoeken en scheiden. Inboedelgoederen waar u afstand van wil doen kunnen wij verder voor u verwerken. Denk hierbij aan kleding waar u geen interesse in heeft, maar die wel een tweede leven verdienen.

Wij doneren regelmatig kleding aan het Leger des Heils. Meubels brengen wij naar verschillende kringloopwinkels. Zijn er spullen van waarde, dan kunnen wij die voor u naar een veilinghuis brengen of in sommige gevallen overnemen tegen een vergoeding. Persoonlijke zaken, zoals documenten en foto’s kunnen wij voor u desgewenst vernietigen in onze DATA ZEKER container.

Voor verdere informatie of een afspraak verzoeken wij u contact met ons op te nemen wij zijn altijd telefonisch bereikbaar ook kunt u een email sturen met uw vragen of wensen naar : info@woningontruimingnaoverlijden.nl

Wij ontruimen uw woning zoals het hoort: op discrete wijze, met zorg en respect.

Spoedontruiming · Seniorenverhuizing · Woningontruiming · Ontruimen na overlijden · Boedelruiming en herstelwerk · Opruimen en ontruimen

Bij iedere opdracht bekijken wij hoe wij voor u zo voordelig mogelijk kunnen ontruimen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van vakkundig materiaal en professionele medewerkers. Zo zijn wij in het bezit van onze eigen verhuislift. De lift kan ingezet worden om de werkzaamheden snel en praktisch te laten verlopen. Op deze manier wordt ook eventuele overlast voor omwonenden beperkt. Wij ontruimen altijd discreet en proberen ervoor te zorgen dat buren geen overlast ondervinden van de ontruiming.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen, neem gerust contact met ons op:088 8040 333 U kunt ook een email sturen naar info@woningontruimingnaoverlijden.nl

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

Spacer