Woningontruiming Bel: 088 8040 333

Wanneer een huurcontract wordt beeindigd of een woning verkocht wordt, moet de woning in de meeste gevallen leeg en bezemschoon worden opgeleverd. Wij helpen u graag. Wij kunnen de complete ontruiming verzorgen en begeleiden het traject van de oplevering van de huur- of koopwoning van begin tot eind. Wij ontruimen respectvol, discreet, netjes en zorgvuldig. Zowel op werkdagen, als in het weekend zijn wij beschikbaar voor het ontruimen van uw woning. Alles wordt in detail voor u geregeld, met als doel een probleemloze overdracht aan de verhuurder of nieuwe eigenaar. Snel, discreet en betrouwbaar.

Woningontruiming, hoe werkt het bij ons? Wij zijn specialist op het gebied van woningontruimingen na overlijden. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Graag gaan wij een stapje verder voor onze klanten. Daarom kunt u niet alleen op ons rekenen voor de ontruiming van uw kamer, woning, winkel, bedrijfspand of streng vervuilde woning. Wij ondersteunen u ook graag bij het uitzoeken, inpakken en tijdelijk opslaan van de inboedel. Indien gewenst handelen wij alles af; van de voor- en eindinspectie met de verhuurder tot het inleveren van de sleutels bij de verhuurder, woningbouw of makelaar. Wij doen het graag voor u.

Een kamer in een verzorgingstehuis leegruimen met spoed. Verzorgingshuizen hebben vaak een korte termijn voor het leegruimen van de kamer, soms slechts enkele dagen. Informeer bij het verzorgingshuis naar de ontruimingsprocedure en maak een afspraak wanneer de kamer leeg moet zijn. (zou dat rijksoverheid.nl weglaten) Wij maken altijd tijd voor een spoedontruiming. In de meeste gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat een kamer binnen een paar uur leeg is. Een afspraak voor een offerte kan bij ons altijd binnen 24 uur. Voor spoedgevallen kunt u dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. Spoed? Bel dan: 06-43057872.

Met onze kennis van het vakgebied en klantgerichte dienstverlening proberen wij u te ontlasten in een periode waar veel op u afkomt.

Spoedontruiming · Seniorenverhuizing · Woningontruiming · Ontruimen na overlijden · Boedelruiming en herstelwerk · Opruimen en ontruimen

Wij verzorgen uw woningontruiming op een discrete en respectvolle wijze

Bij iedere opdracht bekijken wij hoe wij voor u zo voordelig mogelijk kunnen ontruimen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van vakkundig materiaal en professionele medewerkers. Zo zijn wij in het bezit van onze eigen verhuislift. De lift kan ingezet worden om de werkzaamheden snel en praktisch te laten verlopen. Op deze manier wordt ook eventuele overlast voor omwonenden beperkt. Wij ontruimen altijd discreet en proberen ervoor te zorgen dat buren geen overlast ondervinden van de ontruiming.

U kunt gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn op korte termijn beschikbaar en geven u een indicatie van de kosten voor de woningontruiming.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen, neem gerust contact met ons op: 088 8040 333. U kunt ook een email sturen naar info@woningontruimingnaoverlijden.nl.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

Spacer